Kraamfeest

In plaats van wekenlang bezoek aan huis ontzorgen we de nieuwbakken ouders. Vier de komst van jullie kleine wondertje bij Boerderij de Koude Hoek! Meestal wordt een kraamfeest 3 tot 6 weken na de geboorte gehouden.Wij zorgen overal voor. De zaal wordt versierd. Hapjes en drankjes staan klaar. Desgewenst zorgen we ook voor bedankjes. Een kraamfeestarrangement duurt 2,5 uur. Ontvangst met koffie of thee en etageres met allerlei zoetigheden, uiteraard met blauwe of rose muisjes. Daarna onbeperkt drankjes met 1 koude en 2 warme hapjes. Er staan nootjes en chips op tafel. Voor de kinderen is er ranja, zakje chips en zij mogen ook meegenieten van al het lekkers wat op de etageres staat. € 18,75 . Kinderen tot 2 jaar gratis. Kinderen tot en met 11 jaar € 8,00 p.p.

Dit arrangement is uit te breiden met extra hapjes á € 0,60 p.st. éénpersoonsslaatjes  rundvlees of huzaren  € 2,00 p.p.

Is dit allemaal boven jullie budget? je kunt ook de ruimte huren en de catering zelf verzorgen. Huur € 95,- als jullie zelf de schoonmaak doen. Met schoonmaak door ons verzorgd € 120,-

Uiteraard is er heel veel meer mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden

.

Wilt u meer weten over ons of onze prachtige locatie, wij staan u graag te woord.

Klik hier
Website laten maken door Modual.